Rezervime

Për rezervime në Hotel California Tirana kontaktoni:

Tel: + 355 42 253191
Fax: + 355 42 253192
Email: reservation.california@hotelcalifornia-al.com

 

 

 

Lehtësira në mjediset e hotelit

 • Shërbim i përforcuar në rast ndërprerje energjie,
 • mundësi për shtrim banketesh sipas kërkesës,
 • bare,
 • parkim i përfshirë në cmimin e hotelit,
 • mundësi për konferenca,
 • ashensor,
 • faks,
 • kuti e ndihmës së parë,
 • internet (WiFi),
 • shërbim lavanderie,
 • shërbim për revista e gazeta në recepsion,
 • fotokopje,
 • restorant,
 • mund të ruani sendet me vlerë në recepsion,
 • dyqan për dhurata.

 

Shërbime në dispozicionin tuaj

 

 • Transport me makinë në pikat e ardhjes suaj (kundrejt pagesës ekstra),
 • kujdes për fëmijët (kundrejt pagesës),
 • prerje dhe konfirmim bilete udhëtimi,
 • shërbim shëndetësor,
 • shërbim në dhomë,
 • shërbim roje 24 orë,
 • makina me qera.