Rezervime

Për rezervime në Hotel California Resort kontaktoni:

Mob: + 355 68 20 17006 + 355 69 26 10303 Email: reservation.californiaresort@hotelcalifornia-al.com

 

 

 

Lehtësira të tjera në mjediset e hotelit

 • Shërbim i përforcuar në rast ndërprerje energjie
 • mundësi për shtrim banketesh sipas kërkesës
 • bare
 • parkim i përfshirë në cmimin e hotelit
 • mundësi për konferenca
 • ashensor
 • faks
 • kuti e ndihmës së parë
 • internet (WiFi)
 • shërbim lavanderie
 • shërbim për revista e gazeta në recepsion
 • fotokopje
 • restorant
 • mund të ruani sendet me vlerë në recepsion
 • dyqan për dhurata.

 

 

Shërbime të tjera në dispozicionin tuaj

 • Transport me makinë në pikat e ardhjes suaj (kundrejt pagesës ekstra)
 • kujdes për fëmijët (kundrejt pagesës)
 • prerje dhe konfirmim bilete udhëtimi
 • shërbim shëndetësor
 • shërbim në dhomë
 • shërbim roje 24 orë
 • makina me qera