Rezervime

Për rezervime në Hotel California Resort kontaktoni:

Mob: + 355 68 20 17006 + 355 69 26 10303 Email: reservation.californiaresort@hotelcalifornia-al.com

 

 

 

Per shkollat, private dhe publike

Te nderuar prinder dhe mesues,

Per t’ju ardhur ne ndihme shkollave te mesme dhe 9 vjecare Hotel California Resort ne Malin e Robit, ka menduar te beje disa oferta speciale per nxenesit tuaj.

Hotel California Resort eshte ne mjedis shume modern qe ofron kushte shume te kendeshme per ata qe e frekuentojne. Jeni te ftuar per te vizituar mjediset tona. Do te ngeleni te kenaqur.


Paketa 4.1. : Oferte per kurse noti, pasditeve, te shtunave dhe te dielave

Shiko oferten "Kurse per mesimin e notit sipas grupmoshave", paketat 2.1. dhe 2.2.


Paketa 4.2. : Disko per nxenesit e shkollave (ne ditet e enjte, te premte dhe te shtuna)

Ora 17.30: Mberritja ne Hotel California Resort, Mal i Robit
Ora 17.45: Darka: biftek me garniture ose pice.
Ora 18.45 - 23.00: Disko (ku jepet falas nje pije jo alkolike e tipit Pepsi, Coca - Cola etc).

 

Kapaciteti: deri ne 200 veta.

 

Cmimi: 1,100 Leke per person


Paketa 4.3. : Disko per nxenesit e shkollave private, me nje nate fjetje (ne ditet e premte dhe te shtuna).

Nxenesve ju vihet ne dispozicion mejdiset tona luksoze dhe komode. Pervec darkes se kendshme ne restorantet tona, ata mund te argetohen ne ujin e ngrohte te pishines dimerore, te perdorin saunat, mjediset e forces, kopshtin e mrekullueshem te resortit, etj.

 

Ora 17.30: Mberritja ne Hotel Kalifornia Resort, Mal i Robit
Ora 17.45: Darka: (menu e plote - parapergatit 2 variante)
Ora 18:45: Disko (ku jepet falas nje pije joalkolike - e tipit Pepsi, Coca Cola etc).

 

Fjetja ne hotel.

 

8.00 - 10.30 Mengjesi

13.00: Largimi nga Hoteli.

 

Kapaciteti: deri ne 160 veta.

 

Cmimi: 29 Euro per person (4 tips).