Rezervime

Për rezervime në Hotel California Resort kontaktoni:

Mob: + 355 68 20 17006 + 355 69 26 10303 Email: reservation.californiaresort@hotelcalifornia-al.com

 

 

 

 Oferta

 

Paketa ofertash

Ofertat jane te vlefshme deri ne fund te muajit Mars 2010. Hotel California Restort mund t’i nderroje keto oferta gjate kesaj periudhe si dhe te shtoje oferta te reja. Per te marre informacion te rifreskuar lidhur me ofertat tona, lutem shikoni ne faqen tonete internetit www.hotelcalifornia-al.com ose shkruani ne adresesn e postes elektronike gm@hotelcalifornia-al.com.

 

Standard.html

Hotel California Resort ka pergatitur nje oferte per moshat e treta, mbi 55 vjec, per te kaluar disa dite te kendshme ne mjediset e hotelit tone.
Noti, ky sport i bukur dhe i pazevendesueshem per trupin dhe shendetin e njeriut eshte i domosdoshem qe te zhvillohet jo vetem ne stinen e nxehte te veres, por ne cdo stine te vitit. Kete mundesi jua ofron Hotel California Resort
Ne mjediset e Hotel California Resort mund te perdorni specialistet tane te Fizioterapise (ose masazhit). Jeni te mirepritur per konsulence mjekesore nga stafi yne, per probleme te kockave, reumatizmale, muskulare, te shtylles kurrizore, etj
Per t’ju ardhur ne ndihme shkollave te mesme dhe 9 vjecare Hotel California Resort ne Malin e Robit, ka menduar te beje disa oferta speciale per nxenesit tuaj