Rezervime

Për rezervime në Hotel California Resort kontaktoni:

Mob: + 355 68 20 17006 + 355 69 26 10303 Email: reservation.californiaresort@hotelcalifornia-al.com

 

 

 

Kurse per mesimin e notit sipas grupmoshave.

 

Noti, ky sport i bukur dhe i pazevendesueshem per trupin dhe shendetin e njeriut eshte i domosdoshem qe te zhvillohet jo vetem ne stinen e nxehte te veres, por ne cdo stine te vitit. Kete mundesi jua ofron Hotel California Resort. Ambjentet e saj te mrekullueshme, funksionale dhe bashkekohore bejne te mundur implementimin sa me shpejt dhe bukur me nje performance ekzekutimesh te standarteve te larta duke u mbeshtetur ne nje program bashkohor, larg rutines klasike. Programi eshte i ndare ne baze te grupmoshave.

 

 • Grupmoshat
 1. 6 - 9 Vjec
 2. 10 - 14 Vjec
 3. 15 - 18 Vjec
 • Niveli i njohurive
 1. Fillestare: Ata femije qe nuk dine te notojne.
 2. Niveli i mesem: Femijet qe kane njohuri per notin, dhe arrijne te notojne


 

Paketa 2.1. Programi per fillestare.

 

Numri i seancave: 10
Kohezgjatja e nje seance: 90 minuta

 

Programi i kursit:

 

Seanca 1 - 10:

 

 • 10 minuta vrapim i lehte ne breg te detit ose ne mjediset e resortit (ne varesi te motit);
 • 15 minuta gjimnastike aerobike;
 • 20 minuta mesim tregues se si behet not krol;
 • 30 minuta mesim ne uje;
 • 15 minuta keshilla rreth notit, ceshtje te seances se pare.

 

Shenim: Ne varesi te ecurise te grupit dhe aftesive personale te femijeve, instruktori ndryshon pjese te programit. Pas seances se peste jepen njohuri te para te stilit 'pash' dhe 'bretkose'.

 

Cmimi: 100 Euro per person.


 

Paketa 2.2. Programi per nivelin e mesem.

 

Numri i seancave: 10
Kohezgjatja e nje seance: 90 minuta

 

Programi i kursit:

 

Seanca 1 - 10:

 

 • 10 minuta vrapim i lehte ne breg te detit ose ne mjediset e resortit (ne varesi te motit);
 • 15 minuta gjimnastike akrobatike;
 • 55 minuta mesime ne uje; mesohet pash dhe bretkose. Ne varesi te ecurise, jepen mesimet e par ate stilit 'deflin';
 • 10 minuta konkluzione te seances.

 

Shenim: Ne varesi te ecurise te grupit dhe aftesive personale te femijeve, isntruktori ndryshon pjese te programit. Pas seances se peste jepen njohuri te para te stilit 'delfin'.


Cmimi: 100 Euro per person.